Какви са факторите, които влияят хидравлични клапани, запечатване изпълнение?

Какви са факторите, които влияят хидравлични клапани, запечатване изпълнение?

Основната причина за увреждане на уплътнителен елемент е замърсявания в работната течност. Тези примеси са смлян между запечатване елементи да предизвика изтичане на вентила. Следователно чужди държави са предложили съответното ниво на хидравлични елементи, хидравлични клапани трябва да се използва с подходящата точност на филтъра. Те вярват че 5μM маслена помпа запечатване компоненти, ако филтър точността на 3 / μM филтър, живот могат да бъдат сравнени с 10μM увеличение от 10 пъти.

Но на хидравлични поддръжка клапан, работната среда е много лошо. В въглища добив лицето тръби общата дължина на повече от 1000 метра, съединител Джак до повече от 4000, резервоара без специални съоръжения за прах и доказателство. Има много на плаващ примеси в емулсия, в колоната цилиндър и клапан камера, оставяйки повече въглища, хидравлични клапани рок и желязо. В мястото на шпулата и клапан защото отварянето и затварянето на по-чести, високо течност дебит, печатът ще скоро се провали. Практиката доказа, че е много трудно за намаляване на замърсителите примеси в хидравличната система на системата за подпомагане. Той предвиждаше, че на високо налягане филтър е използван в емулсия помпена станция и малък филтър е добавен на входа на всеки щанд. Но в работата бързо блокирани, хидравлични клапани образуването на изсъхване.

От друга страна с развитието на хидравлични подкрепа технология. Използването на клапан производителността и живота на предложените по-високи изисквания. хидравличен клапан в момента, живота на вентила се измерва общия дебит на емулсия, минаваща през пробен кран и броят на клапан отваряне и затваряне пъти при условията на филтър с 120 меша и магнитен филтър. Но в действителност изпитване от закрит тип и действителните резултати от действителната разлика между Велики. Сега много страни под формата на експериментални, увеличена против замърсяване изисквания, някои в емулсия в подходящи въглища а някои добавят механични примеси.

За тази цел, необходимостта да се използва нов тип, против замърсяване способност, хидравлични клапани, подходящи за подземни условия на труд на печата.