Причините, довели до кран хидравличен клапан има вакуум ефект

Кран хидравличен клапан е да контролира на важни части на крана, работно налягане, така че ние трябва да бъде добро разбиране за кран е хидравличен клапан, Научете повече за кран е хидравличен клапан може да играе роля в облекчение, може да разрешите отлично качество на движение става повече.

1, кран на пилота клапан дюза запушена. Дупката блокиран, пилотни клапан не контролира, Експортиране на налягането на маслото, затихване дупка пълни главно чрез главния клапан клапан кухина, основната шпула в присъствието на пролетта, в долната позиция, клапа е била отворена, вентила има вакуум ефект, внос и износ налягане се покачва или пада.

2, маслото изсушава щепсел. След включен канал кабел колата пилотни клапан не изтощават, последствията от не работи на пилотни клапан дюза куплунга, внос и износ на налягането на маслото се увеличава или намалява.

3, етикет, собствениците са били остана под клапа в напълно отворено положение, ще предизвика хидравличен клапан за налягане ситуации.

4, еднопосочни вентили в крана клапан изтичане сериозни, входното налягане към контакт, така че маслото входа и изхода на налягане промени.