PetroChina осъжда Rotork електрически хидравлични клапани за подобряване на безопасността на тръбопровод

Китай Националната Petroleum Corporation е осигурена Обединеното кралство Roto компания при еднократна покупка на Skilmatic Електро хидравличен клапан задвижка за нефтопроводи да повиши безопасността и ESD (аварийно спиране) отговорност. Китай нефт природен газ група компания, разположена в Юнан на тръбопровода е свързан от Бенгалския залив залежи в Китай нефт и газ тръбопроводна мрежа.

Rotork Skilmatic задвижки са инсталирани да помпа гара автоматизирани придружител свободен клапан вътре играят на тяхната изолация и ефективна защита на ESD функция. Тези клапани, универсално дистанционно затваряне клапан (ROSOV), специално проектирани за аварийни отсече тръбопровод интерфейси. В една посока, за да осигури бързо и прецизно клапан движение и в посока на ефективна защита да предостави много надежден механични пролетта рекламация движения независимо от rotork електрическа хидравлична спирачка дизайн успее в критични приложения в много страни.

Skilmatic предавки ще бъде наличен ефективни защитни свойства комбинирани с IQ интелигентни електрически устройства технология предимствата на rotork, чрез включване на прецизен контрол, мониторинг и алармени сигнали, оперативни данни записани високи нива на управление на активи за дистанционно наблюдение и диагностика. ESD функция може да бъде конфигуриран да работи на пълна загуба на мощност или контрол сигнали.