Хидравлична помпа за поправка на ръчни помпи

Бърз ремонт на зъбната помпа в ръчната хидравлична помпа SY Gear pump често се използва в ръчната хидравлична помпа на селскостопанска техника. Зъбната помпа се използва за определен период от време, нейното изпълнение ще намалее, разследването показва, че основната форма на повреда на ръчната хидравлична помпа е равномерното износване и надраскване на ръкава, обвивката на помпата и равномерното равномерно износване. -0.50 мм, дълбочината на надраскване обикновено е между 0.05-0.50 мм. Поради ограничението на земеделието е необходимо спешно да се поправи в кратък период от време след повреда и трябва да се вземат предвид двата експлоатационни периода на зъбната помпа след поддръжката и работата на обекта за поддръжка на разходите за поддръжка и поддръжка. Тази статия представя техниката за пръскане на дъгата и залепване в метода за бърз ремонт.

Технологията за нанасяне на покритие през последните 20 години в материалите, оборудването и разработката на приложения е много бърза, нейният принцип на работа е двата, които трябва да бъдат разпръснати, за да бъде топилен електрод, чрез задвижването с променлива скорост на електродвигателя, произвежда късо съединение, което да причини разтопяването на дъгата чрез пулверизиране на въздуха в частицата и високоскоростното пръскане до предварително обработената повърхност. Това е метод на пръскане с висока ефективност, висока якост на свързване и добро качество на покритие, което има предимствата на високото енергийно оползотворяване, ниската цена на инвестициите и използването на оборудване, простото оборудване, удобната и гъвкава работа, удобството на строителството и безопасността.

Универсалната абразия и драскотините на вътрешния отвор, външния кръг на ръкава, вала на зъбното колело и обвивката на помпата са от 0,02-0,20 мм, препоръчително е да се възприема висока твърдост, силна адхезия с частите и добра абразивна устойчивост на дъгообразното разпръскване ремонт. Процес на пулверизиране с арка: предварителна обработка на работната повърхност → подгряване → пръскане свързващо дъно → пръскане на работния слой → охлаждане → обработка на покритието.