Хидравлични ръчни помпи Лесна за носене Сигурност

Като прост и удобен хидравличен източник на енергия, ръчната хидравлична помпа се използва широко в много области като корабостроителната индустрия, машините за въгледобива, нефтохимическата промишленост, металургията, електроенергията и тежката техника. и малък размер, леко тегло, лесен за носене, силна сигурност и други предимства се приемат от огромния брой потребители.

Ръчна хидравлична помпа, работно налягане е 100 ~ 300mpa; вграден декомпресионен клапан, за да се предотврати претоварване под налягане, помпата също има предпазен клапан; конструкция на потока от второстепенно нареждане, първостепенно преместване при ниско налягане от 33CC, двустепенно високо налягане, когато изменението е 1.6CC; при условия на постоянна мощност, с ниско налягане и голямо количество поток на масло, с високо налягане при малък поток, Спестява време и подобрява ефективността. Общият размер е 585 * 120 * 170 мм, с общо тегло на маслото около 11 кг. Използването на тази помпа е удобно, гъвкаво, с ниска интензивност на труда, издръжлива, е идеален хидравличен източник на високо налягане.

Ръчната хидравлична маслена помпа е ръчната механична енергия, която може да се превърне в енергията на налягането на течността на малка хидравлична помпена станция, особено поради отсъствието на източници на енергия, газови източници и други източници на енергия, необходимостта от високо налягане на маслото до работа в мината, тунели, мостове и други конструкции с предварително напрегнато напрежение. Ръчната помпа има двустепенна функция за захранване с масло с високо и ниско налягане, с двупосочен механизъм за заден ход. Ниско налягане, когато изместването е голямо, операцията е много трудоемка.

Ръчната помпа с манометър може да се върти с голям ъгъл, лесен за наблюдение всеки ъгъл, кутията за метална плоча може да работи в среда, която не е взривоопасна, с дълъг експлоатационен живот, лесна работа, лесна поддръжка и т.н. Може да се използва с предварително напрегнато опъване на Джак, опъващ жак, котва, динамометър, кабел, режещ инструмент и хидравличен срязващ пръстен, който е допълнително оборудване за предварително напрегнато строителство на въглищна мина.

Обхват на приложение

Мощности, железопътни линии, спасителни, строителни и други индустрии за полеви операции, за рязане на ножове, хидравлични клещи, щанцови машини и друго строително оборудване за захранване, тръбни фитинги, маркучи, клапани, съдове под налягане, цилиндри и други статични и разрушителни изпитвания, аерокосмически аксесоари след поддържане на статично, динамично изпитване на клапана за калибриране на предпазните клапани, монтаж на клапани и кладенци за монтаж на клапани, тестване на регулатора на налягането на въздуха, изпитване на спирачната система за автомобили, надуваемо оборудване за кабелни комуникации.