Хидравлични ръчни помпи Опростен и удобен хидравличен източник на енергия

Хидравличната ръчна помпа като прост и удобен хидравличен източник на енергия се използва широко в корабостроителната индустрия, машините за добив на въглища, нефтохимическата промишленост, металургията, енергетиката и тежката техника и други области. И малък размер, леко тегло, лесен за носене, сигурност и други предимства на мнозинството потребители да приемат.

Хидравлично ръчно работно налягане на помпата от 100 ~ 300MPa; вграден вентил за освобождаване на налягането, за да се предотврати претоварването под налягане, помпата също има предпазен клапан; дизайн на два потока, преместване при ниско налягане от 33CC, две преместване при високо налягане За 1.6CC; за постигане на постоянна мощност условия, ниско налягане голям поток на масло, високо налягане и малък поток на петрол, спестяване на време и подобряване на ефективността. Размери 585 * 120 * 170 мм, с общо тегло около 11 кг. Използването на тази помпа е гъвкаво и гъвкаво, трудоемкостта е ниска, издръжлива, е идеалният хидравличен източник на ултрависоко налягане.

Обхват на приложението

1. Power, железопътен, спасителни, строителни и други индустрии в областта на работа на място, за нож, хидравлични скоби, щанцови машини и други строителни машини за осигуряване на енергия,

2. Тръбни фитинги, маркучи, клапани, съдове под налягане, цилиндри и др. Осигуряват статични и взривни тестове,

3. Аерокосмически аксесоари след поддържане на калибриране на статични, динамични изпитвателни клапани,

4. Устройство за клапани и кладенци на водата Изпитване за барботиране с вода,

5. Откриване на регулатор на въздушното налягане,

6. Изпитване на спирачната система на автомобила,

7. Комуникационно кабелно надуваемо оборудване.