Принцип на работа на хидравличната помпа за ръка

Ръчен принцип на хидравличната помпа:

Принцип на действие: Гъвкавата глава се върти от двигателя. Когато буталото за задвижване на гърбицата се движи нагоре, уплътняващият обем на буталото и цилиндъра се намалява и маслото се екструдира от запечатания обем и се изпуска през възвратния клапан до желаната област. Когато гърбицата се върти до намалената част на кривата, торсионната пружина принуждава буталото надолу да образува определена степен на вакуум и маслото в резервоара влиза в запечатания обем при атмосферно налягане. Гърбът държи буталото нагоре и надолу, а запечатаният обем периодично намалява и се увеличава, а помпата продължава да суче и да източва маслото.

Ръчна хидравлична помпа в ремонта от следните три точки, за да откриете причината за неизправността и да подобрите системата:

A, виж буталния цилиндър на състоянието на изтичане:

Най-простият начин е да се повиши бумът, за да се види дали това не е значително намаление. Ако капката е значителна, след това отворете цилиндъра, за да видите, уплътнението е установено, че носенето трябва да се смени.

B, вижте работния вентил:

Главно почиствайте предпазния вентил, за да видите дали макарата не е износена, като например износването трябва да се смени. Предпазен вентил устройство, ако няма промяна, а след това проверете положението на износване на макара на работната клапа, границата на разстояние обикновено е 0,06 мм, носенето на тежки трябва да се замени.

C, измерете налягането на хидравличната помпа:

Ако налягането е ниско, след това регулирайте, налягането все още не е нагоре, а след това изчистете тежкото износване и разкъсване на хидравличната помпа.

След горния анализ ясно можем да разберем, че ръчната хидравлична помпа е с използване на широка гама от оборудване, тъй като китайската технология и икономическо ниво на бързото развитие на такива стоки ще бъде по-енергично, а след това бизнеса за това. много благоприятни аудио, но как да разшири допълнително предимствата и характеристиките на това устройство, ние трябва да направим много операции. Пред далечния път, трябва да е по-трудно и да се биеш.