Ръчна хидравлична помпа, която може да се използва и с различни инструменти или експериментални устройства

Ръчната хидравлична помпа е вид хидравлична помпа, като нейната функция е машината за задвижване (като двигатели и двигатели с вътрешно горене и т.н.) в механичната енергия на течната енергия. Ръчна помпа за двустепенна хидравлична помпа на буталото, която като хидравличен източник на енергия, в допълнение към поддържащите инструменти със счупени, но също така и с различни други инструменти или експериментални устройства, които поддържат употребата.

Гнездото се задвижва от двигателя. Тъй като гърбицата притиска буталото нагоре, буталото и цилиндърът образуват намален обем от уплътнението, а маслото се екструдира от запечатания обем и се изпуска през възвратния вентил на желаното място. Когато гърбицата се върти към низходящата част на кривата, пружината задейства буталото надолу, за да образува определена степен на вакуум, а маслото в резервоара влиза в запечатания обем при атмосферно налягане. Cam, така че буталото непрекъснато се повдига, запечатаният обем периодично намалява и се увеличава, помпата ще продължи да масла и масло.

Характеристика

1. високо и ниско налягане две секции от скоростта на маслото; налягането може да се поддържа в средата, за да спре, вътрешната конструкция на предпазен клапан за високо налягане.

2. Ръчна работа, удобна за прилагане. В същото време може да се инсталира натиск таблица.

Ръчен обхват на приложение на хидравличната помпа

Приложим за електроенергия, строителство и други индустрии в експлоатация на място.

Ръчна цена на хидравличната помпа

Има два вида местни и чуждестранни. Вътрешната цена на стотици евтини, хиляди. Най-евтините чуждестранни са хиляди долари.