Ръчна хидравлична помпа индустрия анализ

Ръчна хидравлична помпа индустрия анализ

След десетилетия на развитие индустрията на Китайската хидравлична помпа за ръка е формирала определено промишлено планиране, но липсата на висококачествени търговски центрове, които да обслужват, продължава да извършва "болката в гърлото".

Промишлените експерти смятат, че въпреки образуването на такава ситуация е сложно, но в целта се е увеличил основната фабрика за двигатели и подкрепата за пропастта между компанията, така че хиляди фирми в хидравличната индустрия около ниските търговски центрове и сега, хидравличната индустрия все още не е годишна стойност на продукцията на повече от 1 милиард юана на компанията, дори ако годишната продукция стойност на повече от 500 милиона юана на фирми също са номерирани. В поддържащата кариера няма възможност да се конкурират с чуждестранни компании, вносът на стоки на вътрешните търговски центрове на изкуствени манипулации ще бъде силен и нищо, което да се вземе под внимание. Повечето от печалбите на строителната техника се отнемат от реалността на комплекта, ръчната хидравлична помпа, оставяща домакинската производствена компания болезнена и всякакви безпомощни. Според тази ситуация, тези години основната фабрика за двигатели и други индустриални зони на фондове непрекъснато навлизат в хидравличната индустрия.

Според това, ако все още е обичайният начин на мислене и практика методи да работят по един приличен начин, а след това, все още в задънена улица на запаса на хидравлични компании, контролът на мола може да бъде голямо въздействие. Освен това световната финансова криза оказва значително въздействие върху реалната икономика, включително хидравличните професии, което направи възможно по-нататъшното влошаване на професионалната ситуация, която не е силна. Според статистиката през 2008 г. 95 точки в заетостта на 95 компании, загубата от 10,5%, 23% от стойността на продукцията и продажбите на компанията са намалели, една трета от общите печалби и данъци намаляват, общите печалби и данъци в индустрията като цяло Индексът за индуциране на икономическа ефективност се понижи с 4,5 процентни пункта.

Промишлените експерти предложиха "националния каталог на стоките" като ядро на хидравличното кариерно възраждане на идеята, предназначено да се възползва напълно от окупацията на съществуващия капитал, за да подчертае по-нататък професионализма като основа за победата, спечели сътрудничество, чрез различни методи за съвместен прогрес Занимание на приемащата компания подкрепа талант. При тълкуването на какъв е "националният каталог на стоките", експертите от индустрията заявиха, че производителят на оригинално оборудване може да понесе стоките. Функцията и надеждността на стоките са необходими, за да се достигне нивото на съществуващите внесени стоки; има нужда от самостоятелно разработени стоки, Хидравлична помпа за ръце няма спорове за интелектуална собственост; има нужда да се отговори на стойността на продукцията, има възможност за избор; Има конкуренция. Освен това "националният каталог на стоките" също е необходим, за да се произвеждат редица страни и да се обменя, с определена перспектива, минималната продажна цена ще бъде ограничена до стоките. След въвеждането на "национален каталог на стоки" и всички други плодотворен начин да се конкурират в продължение на три години, за да завърши вътрешната хидравлична промишленост общите продажби достигна средно годишен ръст от 15% през 2011 г., за да се конкурират за коефициент на съвпадение строителни машини достига 70%.

За това как да се преодолее безизходицата, бързо ражда професионалния лидер на въпроса, представител посочи, че окупацията в миналото, няма развитие на технология прекалено много енергия, ние влагаме повече енергия в бягането на мола. И сега трябва да бъде в събрание на усилията за професионално развитие под предпоставката на повече опити за разработване на системи и механизми за иновации.Хангал хидравлична ръка заедно, трябва да бъдат насърчавани от редица мощни OEMs да купуват първичната поддържаща компания, много добра и благоприятни терени с предишния опит в развитието и способността да се намали повторното развитие на инвестициите, така че индустрията бързо да се превърне в силна компания.