Описание на функцията на хидравличното помпа на ръка

Ръчната хидравлична помпа е вид хидравлична помпа, като нейната функция е машината за задвижване (като двигатели и двигатели с вътрешно горене и т.н.) в механичната енергия на течната енергия. Описание на функцията на ръчната хидравлична помпа:

На първо място, дизайнът на помпата има високо, ниско налягане двустепенно масло, дори без електричество, операцията също е удобна.

На второ място, всяко работно налягане, функция и електричество същото.

Трето, налягането може да бъде поддържано в средата, за да спре, вътрешната конструкция на хидравличния вентил за защита срещу високо налягане.

Четвърто, дъното на хидравличната помпа за широка неподвижна рамка може да увеличи стабилността на операцията, когато се извършва операцията.

Пето, тръбата може да бъде закупена по-дълго, с бърз конектор, може да се монтира манометър (по избор)

Шест, тръбни фитинги с PT3 / 8 "зъби.

Ръчна поддръжка и поддръжка на хидравличната помпа

Първо, частите на помпата често се поддържат чисти, клапанът и буталото около прахта не трябва да съществуват.

Второ, стриктно спазване на предпазните мерки.

Трето, използването на вода или стомана е строго забранена корозивна медии.

Четвърто, използването трябва да бъде внимателно, без сблъсък феномен. Натиснете лентата, за да я затегнете, за да не повредите конеца.

Пето, използването на не боядисана повърхност трябва да бъде покрито със слой от индустриално масло от вазелин, за да се предотврати ръждата.

Шест, когато не в дървена кутия, в суха, температурата подходяща за помещението за съхранение на две.

Седем, потребителят, съвпадащ с фабриката за маркучи за високо налягане, са с номинално налягане от 1,25 пъти по-високо от налягането. Дългосрочната употреба, трябва да се обърне внимание на редовни проверки, половин година за проверка. Трябва да се подмени тестът за налягане, наличието на течове, изпъкналост или взривяване. Използвайте, избягвайте резки завои, а не твърде близо до маркуча, за да предотвратите изхвърлянето на хора от взривяването.