Хидравлична система неуспех причините за какво?

1, защото работа средно неправилното избор на хидравлична система грешки и нарушение представлява много. Около 70 % ~ 80 % от всички повреди в хидравличната система се състои от замърсяването на хидравлично масло, хидравлично масло в хидравличната система на около 90 % са породени от примеси. Примеси е много вредно за хидравличната система, той може да добави компоненти носят, течове, функцията намаляване, продължителност на живот съкратен, дори и причиняване на вреди и malfunction на хидравлична система.

2, състоящ се от елемента, преместете лошо и на веригата на хидравличната система с друг и мономер антиаритмични действие на даден компонент.

3, недостатъци в хидравлични елементи, хидравлични помпи възстановяване курс е-високо, около 30 % от цената на възстановяване за хидравлични компоненти наоколо, така че вниманието трябва да бъдат изпълнени.

4, хидравлична система аномалии а някои са постепенно, като оборудване падна в неизправност, части от износване, корозия и умора и стареене уплътнения и т.н.;

5, има внезапна слабост, като причинени от чужди тела внезапно умира, действия, причинени от неизпълнение; също някои недостатък обикновено е причинено от фактори, като компонент спецификация отбран, снабдени с неразумни поради неправилна инсталация, настройка и настройка;