Как да изберете правилната цилиндрови модели!

Цилиндър модел за подбор, главния хидравличен цилиндър вътре и налягане.
За пример:
1) инсулт 300 мм, тягата 4000 кг, изборът на вида на цилиндър?

Натиснете 4 тона на теглителната сила, може да се изчислява, ако налягането на цилиндър е проектиран да 8MPA вътрешния диаметър на цилиндъра 80, цилиндров модел 80 * 40 * 300-8MPA, може да вратовръзка прът цилиндри, ниска цена, лесна поддръжка.
Ако цилиндъра налягане избор 16MPA, вътрешния диаметър на цилиндъра 60 може да бъде, цилиндров модел 60 * 35 * 300-16MPA, могат да бъдат заварени или вратовръзка прът.

Предложената комбинация от система за механично оборудване под налягане, се уверете, че налягането на цилиндър. Машини и оборудване за довършителни работи, след това изберете системата налягане е по-ниска, обикновено в 5MPA по-малко, ако е груб, тогава на налягането в системата е избрано по-голям.

Определяне системата налягане оборудване, очаква да отидете вътрешен диаметър на цилиндъра и след това решите цилиндър връзка, инсталация, прът край конец, инсталирайте конкретните размери и други подобни. Разбира се, монтаж на цилиндъра, а също и в процеса на оценяване на връзката, като например цилиндър е монтиран вертикално, хоризонтално монтирани, или ъгъл.

2) с два хидравлични цилиндри за Топ 4t вдигане тежести движението във вертикална посока, удар на 2000мм, питам как да изберете цилиндър?
Важни параметри на хидравличен цилиндър: роди, инсулт, налягане (или сила).
Роди и налягане са две променливи, като например отвор 50, използването на налягане 12MPA може да достигне до два тона сила; за пример роди 63, използването на налягане 7MPA може да достигне до два тона сила.

Налягането на свой ред зависи от вашия хардуер система налягане, налягането в системата за да видите вашите точност, роботизирани техника, точност, обработващи оборудване за ниско налягане система може да се зададе по-голям.
Така че, за да изберете и хидравличен цилиндър, първото устройство за определяне на налягането в системата.

Изисквания в изключителни случаи теглото не попада в рамките на резервоара за гориво изтичане---високи изисквания и хидравличната система, но също така и да се гарантира, че конфигурация.