Отстраняване на грешки изисква механично хидравлична система

Първо преди попълване на системата, трябва да отговарят на предписанията на неговата чистота.

Второ, пълни с хидравлично масло (хидравлична) спецификация, разнообразие и свойства се съобразяват с инструкциите за работа; трябва да отворите изпускателния отвор, повече от веднъж, когато се пълни с течност, напълно отстранени въздух.

Трето трябва да се извършва тест за налягане на системата. Масло система (хидравлична) мотори, серво клапани, пропорционални клапани, датчици за налягане, налягане акумулатор и релета, не могат да участват в теста. Когато сте изпитване под налягане бавно трябва да засили изисквания в таблицата по-долу, се съхранява под налягане 10 мин, след това до номинално налягане, проверете заварки, интерфейси и уплътнения, може да бъде изтичане.

Четири, започнете хидравлични помпи, (хидравлична) налягането на маслото трябва да бъде в съответствие с инструкциите за работа; масло помпа входяща температура от не повече от 60 ° c, и не може да бъде по-малко от 15 градуса; филтри, за да не се вдишва въздух, уреждам предпазен вентил (или регулиране клапан под налягане) налягане трябва да се увеличи постепенно до работното налягане. Тласък трябва да отвори отдушник поддържа въздуха от системата повече от веднъж.

Пет трябва да бъдат коригирани според спецификациите и предпазни клапани, клапани за налягане и релета, регулиращи клапани, акумулатори и налягането при клапани и други елементи, неговото изпълнение съответства на разпоредбите и точни, чувствителни и надеждни.

Шест бутални, хидравлична система (бутални), слайдер, мобилни работни станции и други драйвер (устройство), инсулт и скорост в рамките на множеството, трябва да има не вибрации, пълзи и стагнация;

Посока и налягане облекчение не се не нормалната шок.

Седем, системи от пътя, масло (течно) трябва да бъде отворен. Тази експлоатация преди без натоварване тест Пусни.