Класификация на хидравличната система на хидравлична преса

Хидравлични преси хидравлични компоненти могат да се разделят на енергия компоненти и елементи за контрол, както и изпълнението на три основни типа на компоненти. Въпреки че всички хидравлични компоненти и техните функции и техническите изисквания на услугата за инсталиране на не са същите, са съответно както следва:

Мощност компоненти са различни хидравлични помпи.

1, gear маслена помпа и in-линия два типове помпи (външни и вътрешни) структура.

2, ветропоказател помпа (включително Едностъпални помпи, помпа, променлива изместване, двойно помпа, помпа за двойно).

3 колона включите помпа и е разделена на ос да колона plug помпа и радиални колона plug помпа, ос да колона щепсела помпа има количествени помпа и променлива помпа, and (променлива помпа и е разделена на ръчно променлива и променлива налягане обезщетение и серво променлива, сорт) от структурата Shang и е разделен в края повърхност разпределение и клапан тип разпределение масло масло два вида разпределение масло начин и радиални колона plug помпа масло разпределение тип тип, основно за вентил тип дистрибуция масло.

Клапан за контрол на налягането

(1) налягането клапан: предпазен вентил, електромагнитни вентили, клапани за разтоварване, еднопосочен предпазен вентил и налягане, еднопосочен клапан и реда на последователността клапан и еднопосочен клапан и т. н.

(2) заповед клапан на диапазона в и е разделен в прави поръчка регулатор и далеч контрол поръчка клапан and разтоварване натоварване клапан и прави контрол поръчка за еднопосочен вентил and далеч контрол поръчка за еднопосочен вентил and прави контрол баланс вентил и далеч контрол баланс вентил, седем вида, също има налягане долу електрически, и различни налягане контрол клапан, в различни хидропривод система в , от различни използва изисквания за условия и характеристики за различните хидравлична система в.