All хидравлична станция за служба в Азия

Пекин всички-на филтрация развитие компания, основана през 1994 г., се намира в Пекин Zhongguancun наука и Technology парк парк Golden Bridge технологична индустрия база, е чиста стая клас 100,000 от 3000 квадратни метра и лаборатория. И в 1999 г. от Обединеното кралство NQA на ISO9001 качеството система за сертифициране. Пекин всички-на флуидната динамика лаборатория след години на сътрудничество с Китай университет на минното дело, полипропиленови дълги влакна филтърни материали са разработени да запълнят празнините в домашни висока точност филтрация материали.

Повече от 10 години от вносни марки на филтри, филтър, филтър, филтър по тръстове, масла и други продукти на системата е заменен с живот, Използвай ефекти достига авангарда на подобни продукти в света. Изплакнете филтър и зачервяване устройство, разработени от замърсяване с нефт ниво на откриване на апаратура, аеродинамични обратната климатик филтри, нови филтри имат достъп до национален патент.

Всички Пекин-Китай асоциация на оборудването за управление на течност замърсяването единица за технологии център (FPCCH) за контрол, Центърът да развиват и насърчават напреднали замърсяване технологии за контрол и концепции на течности, обратно проследяване точния процес контрол, управление, промишлена технология, непредвидими държавна служба като целта, за по-нататъшно повишаване на нивото на оборудване за поддръжка, създадени, за да продължи да аванс за модернизация на оборудване за управление и специализирани процеси. Шанхай Баостийл индустрия инспекция компанията става център на лаборатория на ядрото. И се проведе в Шанхай през юни 2010 г. годишното събрание на националната замърсяването контрол технология на течност, е страната на големи мелници стомана и одобрен единодушно от академичните ръководители и технически експерти в областта, център поле на стратегия за контрол на течност и цялостни решения да бъде приветстван от участниците и декември 2010 г., първият в Азия най-големите хидравлична станция NHI 360 системи управление изпълнение.