Хидравлични електромагнитен клапан

Хидравлични електромагнитен клапан
Информация за продукта

Нингбо Zhenhai Finotek машини Ко, ООД е един от водещите Китай Хидравлични електромагнитен клапан производителите и доставчиците в Китай, дошли покупка или едро персонализирана насипни хидравлични електромагнитен клапан от нашата фабрика.

Хидравлични електромагнитен клапан се използва за промишлено оборудване, което отговаря на националните течност мощност Асоциацията накратко името на NFPA Г03, Г05 поредица от стандартните лампови монтаж модел, съчетаване на стандартните NFPA Г03, Г05 вентил subplate или колектор монтаж. На хидравлични електромагнитен клапан е също нарича 4WE 4way 3 позиции вентил и често използвани да разшири или да се прибере на хидравлични цилиндри с двойно действие или използвани за контролиране на въртенето на хидравличен мотор.

Буферите на хидравлични електромагнитен клапан е пролетта центрирано, който ще остане в първоначалното си положение до всички пристанища в блокирано положение докато клапан буфера преминах бутане от електрически Соленоидноуправляемите към една от двете позиции с цел постигане на действието на разширяване или извлечете хидравличен цилиндър, клапан макарата се връща към централната му позиция, след като е изключен.

Finotek хидравличен електромагнитен клапан е бърз отговор на един от соленоиди и надеждни при превключване на ролка под хидравлично налягане, особено с тих шум при работа. Използвайки висококачествени суровини, нашата хидравлични електромагнитен клапан е дълъг експлоатационен живот от другите марки и всички на буфера е взаимозаменяеми.

Спецификации на хидравлични електромагнитен клапан:

Мощност: от хидравлично масло

Марка: Finotek или OEM

Макс. Операция Pressure(T): 21Mpa

Макс. Оперативни Pressure(P,A,B): 31.5Mpa

Макс. Дебит: 60 Л/мин.

Медии температура: -30 до + 80 (° C) за NBR О-пръстени

Наличните напрежение: C:12V, 24V; AC:110V 220V

Напрежение толеранс: + 10 % -15 %

Честота на превключване: DC:15000Times / h; AC:7200Times / h

Петролни среда: минерално масло според DIN51 524, VDMA 24 568 или рапично масло, вискозитет 10-400 CST

Препоръчителни средно филтриране: ISO 4406 стандарт, чистота клас: 20/18/15


Запитване