DBD пряко действие предпазен вентил

DBD пряко действие предпазен вентил
Информация за продукта

Преки действащи клапани се използва за ограничаване на налягането в системата чрез коригиране дръжка директно. Този клапан се използва за по-високо налягане машина с малък дебит, като Асансьор като устройство за защита на безопасността.

Важна част от пряко действащ освобождаване клапан DBD тип е пролетта, ние използваме висококачествени суровини, внос пролетта, има малко пролетта деформация след дългосрочен план и при по-високо налягане. Finotek DBD преки действащи облекчение клапан е да инсталирате всички видове хидравлични единици или система като регулирането на налягането или предпазен вентил, най важните елементи за запечатване на налягането са направени от високоякостна стомана и всички втвърдени след завършване. DBD е резба връзка, но тя може да бъде променлива да subplate монтаж на блокове. Макс. корекция налягане може да достигне до 40Mpa на DBD серия.

Пряко действие освобождаване клапан - DBD структура

Direct Acting Relief Valve-dbd structure

Видът на DBD е смекчаване макарата, затихване буталото на преки действащи клапани с касета връзки. Важно е да се разбере DBD серията от част на смекчаване макара, моля вижте снимката A-2, изгледа разширения главата част на структурата.

Седалката на клапа срещу възглавница макара не само има динамичен хидравлични затихване ефект когато подплънка макара в затворена или отворена позиция, така че да се подобри vavle операция стабилност, но също се използва за осигуряване на права движение на шпулата възглавница с цел подобряване на статични характеристики на DBD клапан.

Поради конус форма между връзката на възглавница макара и седалка следователно, стабилно течност силата на потока на входа и изхода на порт поддържа равновесие когато възглавница макара в отворено положение. Част от ПИН "3" има и пръстеновиден groove за превключване посока изхода пристанище и jet сила срещу сила, генерирани от клапан пролетта, за да противодейства на пролетта нарастване сила, причинени от увеличаване дебита, така че входното налягане е по-малко влияят на потока промени и получаване на налягане – характеристики поток с високо налягане и големи потока ниво , което ще увеличи размера на дебита чрез налягане. В допълнение седалката поддържа по-голям диаметър пролетта, и за по-високо налягане, да се улесни пролетта структура дизайн и разширяване предварителна налягане диапазон на DBD директно действащи облекчение vavle.

Поръчка код

Пример (нормална код):"FT-DBDS 6 K 1 X / 315"
Обяснение по-долу:

FT-DBDS6K1 X/315
(1)
(2)(3)(4)(5)
(6)(7)(8)

(1) производител код = FT

(2) H = ръчното кормило
S = винт корекция и защитна капачка

(3) размер = 6; 8; 10; 15; 20; 25; 30

(4) K = касета монтаж
G = резбовани връзки
P = Subplate монтаж

(5) 1 x = клапан серия

6. 315 = предварителна Bar(Psi):315(4600) под налягане
25 = предварителна Bar(Psi):25(365) под налягане
50 = предварителна Bar(Psi):50(725) под налягане
100 = предварителна Bar(Psi):100(1450) под налягане
200 = предварителна Bar(Psi):200(2900) под налягане
400 = предварителна Bar(Psi):400(5800) под налягане

(7) без код = инчов нишка
2 = метрична резба

(8) без код = NBR пломби за нефтено масло
V = FPM пломби за фосфатен естер

Функция


Основните суровини: 45# въглеродна стомана (клапан къща)
Мощност: от хидравлични
Марка: Finotek или OEM
Макс. Работно налягане: 6 налягане presetting етапи
Макс. Дебит: 50-350L/min.

Масло средна температура: -30 до + 80 (° C) за NBR О-пръстени
Петролни среда: минерално масло според DIN51 524, VDMA 24 568 или рапично масло, вискозитет 10-400 CST
Препоръчителни средно филтриране: ISO 4406 стандарт, чистота клас: 20/18/15

Direct-Operated-Pressure-Relief-Valve-symbol
Direct Acting Relief Valve DBD dimensions


Запитване