Преносими хидравлични единица DSC

Преносими хидравлични единица DSC
Информация за продукта

Преносими хидравлични единица DSC серия е Двойна помпа двойна верига, електрически помпена станция се състои от бутална помпа, помпи с шест страни, система за контрол, електромагнитни заден вентил, хидравличен контрол на клапаните, инструмент, мотор и масло резервоар в хидравлични единица. Двойна верига, двойно етап помпа, автоматичен и други функции, могат да бъдат оборудвани с ръчно или крак скок ключ.

Хидравлична помпа масло и условията на труд на преносими хидравлични единица DSC се препоръчва да използвате 32 и 46 антиизносни хидравличните масло. Най-подходящата температура 30 до 55 степен, когато температурата на маслото под 15 или по-голяма от 60 от тичане, за регулиране на температурата на маслото преди отопление или охлаждане.

Хидравлично масло обикновено се използва за 6 към 1 месеца трябва да бъдат заменени веднъж и чисто резервоара, премахнете мръсотия и прах. Хидравлична трансмисия ще се забави и да предизвика проблем, ако масло мръсни или прах тесто върху филтъра на масло, което води до повишен шум, така че маслото помпа живот е намалена, така че винаги да маслото чисти.

Използването на преносими хидравлични единица DSC серия трябва да бъде отворен да слагам газ гайка, ще определи маслото блок Включете се в, куплунга в конектора мощност и бързо, в оборудвана с хидравлично оборудване бързо главата. Натиснете ключа за захранване, да бъде на мотор въртене за 1-2 минути, ще изключите поставени в налягане състояние. В същото време на хидравлично масло продукцията ще извърши работа, хидравлично масло продукцията нараства с товара, докато до 700 бара. След операцията на супер високо налягане електрическа помпа, отвори ключа да се разтоварят, хидравлично масло за да се върнете към края на маслото, премахнете бързо съединителни комплекти, предат изключване гайката, изберете електричеството, затворете ключа.

Преносими хидравлични единица DSC технически данни:
Работно налягане операция: 0 МРа-30MPa
Поток скорост при високо налягане: 0,8 Л/мин
Дебит при ниско налягане::4L/min
Моторни мощност:1.5Kw
Хидравлично масло резервоар обем: 16L - 36L

Преносими хидравлични единица DSC операция символ:


Запитване