Хидравлични колектор

Хидравлични колектор
Информация за продукта

Нингбо Zhenhai Finotek машини Ко, ООД е един от водещите Китай Хидравлични колектор производителите и доставчиците в Китай, дошли покупка или едро персонализирана насипни хидравлични колектор от нашата фабрика.

Хидравлични колектор се произвежда от алуминий или стомана материали за хидравлична течност система, която обикновено се използва за регулиране на хидравлична течност между хидравлична помпа и хидравлични и пневматични прибори или друго хидравлично устройство в хидравличната система. Има много канали вътре хидравлични колектор с цел контрол на хидравлично налягане, дебит между хидравлично устройство да отговаря на изискванията за дизайн на хидравлична помпа и вентили.

Finotek хидравличен колектор се предлага с или без клапа, консолидиране и оптимизирани хидравлично управление функцията на всеки изпълнителни механизми на суровини често се произвежда в алуминий или стомана за различни хидравлично налягане изискване.

Спецификации на хидравлични колектор:

Макс. работно налягане: хидравлични колектор в алуминиеви материали за хидравлични 21Mpa(210bar), хидравлични колектор в стомана или чугун материали за хидравлично налягане на 350Mpa(350bar) или повече
Макс. дебит: от 0 до 800ml/min.
Клапан наличен: за хидравлични модулни клапан, хидравлична касета vavle
Клапан работна температура:-22 ° F до + 250 ° F (-30 ° C до 120 ° C)
Електромагнитен волтовия обхват: напрежение отклонение от 90 % и 110 %.
Средно: Минерална основа течности по-добре

Запитване