Касета клапан колектор

Касета клапан колектор
Информация за продукта

Нингбо Zhenhai Finotek машини Ко, ООД е един от водещите Китай касета клапан колектор производителите и доставчиците в Китай, дошли покупка или едро персонализирана насипни касета клапан колектори от нашата фабрика.

Касета клапан колектор е фокус на колектор с касета клапан връзка за хидравлични компоненти в хидравличната система, като хидравлични помпи, цилиндри, хидроагрегати, хидравлични единици. Finotek касета клапана на колектора може да осигури не само колектор блок, но и колектор с клапан за незадължително да подпомогне търсенето на различни хидравлични единици. Касета клапан колектор е със SAE, BSPP, МЕТРИКА като резба пристанище конфигурация да отговарят различни тръбопровод или хидравлични съединители.

Finotek също така произвежда по поръчка касета vavle колектор да служи пълна гама от хидравлични агрегати и съоръжения, с 3D софтуер и най-ефикасният клапан колектори са проектирани, машини, сглобени и всички тествани преди предоставянето на приложения.

Спецификации на касета клапан колектор:

Макс. работно налягане: хидравлични колектор в алуминиеви материали за хидравлично налягане на 21Mpa(210bar), хидравлични колектор в стомана или чугун материали за хидравлично налягане на 350Mpa(350bar) или повече

Пренесли позиция: страна или отдолу

Резба разположение: SAE, BSPP, MPT и МЕТРИЧНИ

Макс. дебит: от 0 до 1000ml/min.

Хидравличен клапан разположение: хидравлични модулни и хидравлични касета вентили

Клапан работна температура:-22 ° F до + 250 ° F (-30 ° C до 120 ° C)

Електромагнитен волтовия обхват: напрежение отклонение от 90 % и 110 %.

Средно: Минерална основа течности по-добре


Запитване