Ръчна хидравлична помпа

Ръчна хидравлична помпа
Информация за продукта

Нингбо Zhenhai Finotek машини Ко, ООД е един от водещите Китай ръчна хидравлична помпа производителите и доставчиците в Китай, дошли покупка или едро персонализирана насипни ръчна хидравлична помпа от нашата фабрика.

Ръчна хидравлична помпа обикновено е монтиран в помпата танкове да завърши Хидроагрегат, този стил на ръчна хидравлична помпа е универсален захранващ блок за единично действащ хидравлични цилиндри, монтирани с фланци в сигурно. Finotek ръчна хидравлична помпа предлага точност произведени, надеждна за най-широка гама от хидравлични оборудване, помпата е достъпна за независимото използване в предаването или като подемни или като резервно хидравлични източници при спиране на електрозахранването.

Finotek ръчна хидравлична помпа може да се борави нагоре и надолу с оперативните лост, непрекъснат изход налягане масло. Помпата предоставя на потребителите много лесен и удобен монтаж, различни посоки да многопортови налягане масло продукция за потребителя да предоставят удобна връзка тръби желателно избор. Конфигуриран с разтоварване клапани позволяват на потребителя да контролират задействащото устройство на лесно и удобно. Нейната двойнствена структура работи ефективно намаляване на оперативната сила на оперативните лост, ръчна хидравлична помпа може да се използва като алтернативен източник на захранване и хидравлично електрическа система в която комбинацията от различни хидравлични системи, лесна поддръжка, висока надеждност.

Спецификации на ръчна хидравлична помпа:

Мощност: от хидравлично масло

Марка: Finotek или OEM

Макс. Работно налягане: 28Mpa, 280bar

Поток (за инсулт цикъл): 25, 45, 65cc / на инсулт, или по избор

Медии температура: -30 до + 80 (° C) за NBR О-пръстени

Препоръчителни средно филтриране: ISO 4406 стандарт, чистота клас: 20/18/15


Запитване