Касета ръчна помпа

Касета ръчна помпа
Информация за продукта

Нингбо Zhenhai Finotek машини Ко, ООД е един от водещите Китай касета ръка помпа производителите и доставчиците в Китай, дошли покупка или едро персонализирана насипни касета ръчна помпа от нашата фабрика.

Касета ръчна помпа е касета стил, управлявана от изпомпване дръжка, свързани с подслоняване. Манипулаторът на помпата е достъпна за свободно подвижни или latched на патрона ръка помпа. Високо хидравлично налягане и поток е създаден от дръжка помпа, налягане варира от 0Mpa до 25Mpa с дебит до 20вв в на инсулт. Дръжка инсулт бутане ще запълни помпата и обратната посока инсулт изхвърлянето хидравлична течност, хидравлична потоци от 1 порт 2 порт и проверка от 2 до 1 обратно налягане. Finotek касета ръчна помпа е предимството на долната изтичане на стопанство и по-дълъг налягане водене и лесно операция.

Finotek касета ръчна помпа е предназначена за по-взискателни и надеждни работни изискване промишлени приложения. Основните части на контакт раздел са много прецизна обработка, годни и закалени за по-дълъг услуга като. Монтаж на касета ръчна помпа е достъпна със завъртане на 360˚ и без ограничения. Нормално печатите са Буна N като основни о-пръстен, включително тефлон, Резевно за избор.

Спецификации на касета ръчна помпа:

Мощност: от хидравлично масло

Марка: Finotek или OEM

Макс. Работно налягане: 21Mpa

Поток (за инсулт цикъл): 10cc / на инсулт, или по избор

Монтажното положение: резба връзка, няма база за фиксирана позиция

Касета ръка помпа кухина: размер 10-2

Медии температура: -30 до + 80 (° C) за NBR О-пръстени

Препоръчителни средно филтриране: ISO 4406 стандарт, чистота клас: 20/18/15


Запитване