Електромагнитен клапан блок

Електромагнитен клапан блок
Информация за продукта

Нингбо Zhenhai Finotek машини Ко, ООД е един от водещите Китай електромагнитен клапан блок производителите и доставчиците в Китай, дошли покупка или едро персонализирана насипни електромагнитен клапан блок от нашата фабрика.

Електромагнитен клапан блок е дизайн и произведени за монтирани с хидравлични Електромагнитен вентил, който не е задължително за модулни монтаж клапан или касета, винт в резба клапан. Електромагнитен клапан блок са изработени от стомана или алуминий плочи или ленти или сферографитен чугун, блок е тренировка като рисунката проектирани да предоставят схема пътеки и поток канал, на който на електромагнитен клапан ще да могат да бъдат места, като желания, някои неудобно обработка е че пробити пасажи трябва да се прави, затова някои самоактуализиране дупки трябва да бъдат направени както на тя функционира.

Finotek електромагнитен клапан блок приемат модулни vavle с subplate монтаж, от 1 парче клапан за повече от 10 магнет вентили разположение, също на хидравлични касета клапан е на разположение да пробия на стандартни или потребителски кухини в повърхността на блока. Всички на Finotek електромагнитен клапан блок е глоба повърхностна обработка и прецизност произведени.

Спецификации на електромагнитен клапан блок:

Мощност: от хидравлично масло

Марка: Finotek или OEM

Макс. работно налягане: алуминиеви хидравличен клапан блок в алуминий с 21Mpa(210bar), хидравлични колектор в стомана с 350Mpa(350bar) или по-висока

Макс. дебит: от 0 до 1200ml/min.

Клапан разположение: модулни хидравлични електромагнитен клапан, резба връзка хидравлични касета електромагнитен vavle, други клапа subplate

Медии температура: -30 до + 80 (° C) за NBR О-пръстени

Препоръчителни средно филтриране: ISO 4406 стандарт, чистота клас: 20/18/15


Запитване