Хидравличен блок

Хидравличен блок
Информация за продукта

Нингбо Zhenhai Finotek машини Ко, ООД е един от водещите Китай Хидравлични блок производителите и доставчиците в Китай, дошли покупка или едро персонализирана насипни хидроцилиндър блок от нашата фабрика.

Хидравличен блок е клапан блок да годни subplate монтирани, модулни клапан или касета стил хидравлични клапани. Хидравличен блок с различни пристанища и дупки най-вече са налични за всеки вид на клапаните и subplate. Моно хидравличен блок дизайн ще бъде в състояние да инсталирате всички пасажи и хидравлични клапани в своята цялостна система, която поддържа един или повече от десет клапани да се монтират върху или в, всеки хидравличен блок е също е достъпна за свързан всеки друг ако е в подобна форма така че да направи цялостна хидравлична система.

Finotek дизайн и производство на хидравлични блок с помощта на CNC технология, спестяване на време и обработка на разходите, което ще помогне на нашите клиенти е много конкурентен в подкрепа на техните услуги в хидравличния пазар. За всички стандартни или потребителски хидравличен блок моля консултирайте се с нас за вашите конкурентни хидравлични блокове.

Спецификации на хидравличен блок:

Мощност: от хидравлично масло

Марка: Finotek или OEM

Макс. работно налягане: алуминиеви хидравличен клапан блок в алуминий с 21Mpa(210bar), хидравлични колектор в стомана с 350Mpa(350bar) или по-висока

Макс. дебит: от 0 до 1200ml/min.

Клапан разположение: модулни хидравлични електромагнитен клапан, резба връзка хидравлични касета електромагнитен vavle, други клапа subplate

Медии температура: -30 до + 80 (° C) за NBR О-пръстени

Препоръчителни средно филтриране: ISO 4406 стандарт, чистота клас: 20/18/15


Запитване