Касета електромагнитен клапан

Касета електромагнитен клапан
Информация за продукта

Нингбо Zhenhai Finotek машини Ко, ООД е един от водещите Китай касета електромагнитен клапан производителите и доставчиците в Китай, дошли покупка или едро персонализирана насипни касета електромагнитен клапан от нашата фабрика.

Касета електромагнитен клапан в различни видове на функция и се управлява от електромагнитен. На касета електромагнитен клапан работи според намотка зарежда или де-зарежда, сладурче буфера в клапан е включен да блокират притока на наопаки от страна 2 пристанище до пристанище side1 и позволява на потока от 1 порт към 2 странични порт докато зарежда намотка.

Finotek касета електромагнитен клапан е достъпна за ръчното функция. За да потиснете, моля натиснете бутона първо, обрат в посока на часовниковата стрелка и след това отпуснете. В тази позиция, касета тип Електромагнитен вентил остава отворена в разведряване начин. Ако връщане към нормална работа, натиснете бутона в отново, обрат копчето по посока на часовниковата стрелка и освобождаването, приоритет ще бъде разведряване в заключено положение.

Спецификации на касета електромагнитен клапан:

Макс. работно налягане: 20.7Mpa 207bar

Макс. дебит: 4.4Gpm/16.7Lpm налягане от 6.9bar / 100 psi

Клапан вътрешни течове: 82cc /min. Макс. в 20.7Mpa

Клапан работна температура:-22 ° F до + 250 ° F (-30 ° C до 120 ° C)

Електромагнитен волтовия обхват: напрежение отклонение от 90 % и 110 %.

Средно: Минерална основа течности по-добреЗапитване